• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Applebee

Applebee
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Applebee Jakarta Stoel Dining Olijf Groen - Stapelstoel Applebee Jakarta Stoel Dining Olijf Groen -...
De Jakarta dining set is niet alleen een aanwinst voor het oog, er is ook nog eens goed nagedacht over het design en de doeltreffendheid. Het matzwarte, aluminium stoelframe is op de armleuningen voorzien van gestileerde teakhouten...
€ 142,50 € 155,00
Applebee Jakarta Stoel Dining Grijs - Stapelstoel Applebee Jakarta Stoel Dining Grijs - Stapelstoel
De Jakarta dining set is niet alleen een aanwinst voor het oog, er is ook nog eens goed nagedacht over het design en de doeltreffendheid. Het matzwarte, aluminium stoelframe is op de armleuningen voorzien van gestileerde teakhouten...
€ 142,50 € 155,00

Apple Bee

De passie voor tuinmeubelen zat er bij de oprichters Sako en Tineke al vanaf jongs af aan in. De vader van Sako en Tineke heeft namelijk zijn leven lang in de meubelbranche gewerkt en die passie deelde hij met Sako en Tineke. Sako kwam er na zijn studie binnenhuisarchitectuur achter dat je als ontwerper pas echt tot je recht komt als je eigen ontwerpen maakt.

Broer en zus startte in 1993 het bedrijf Double You Meubelcollectie B.V. op. Dit vormde een mooie basis van een nieuw familiebedrijf met innovatieve producten. Sako is verantwoordelijk over de ontwerpen van nieuwe collecties en Tineke is voornamelijk bezig met de inkoop, het aansturen van medewerkers en het zoeken naar innovatieve ideeën voor de efficiëntie van de bedrijfsvoering.

Apple Bee is begonnen als vlechtwerkspecialist voor binnen meubelen, maar in 1998 werd de officiële overstap gemaakt naar een eigen merk buitenmeubelen. Alle meubelen worden zelf ontworpen. Apple Bee heeft daarom ook unieke producten.

Apple Bee Kwaliteit

Apple Bee vindt het erg belangrijk om oog voor elkaar te hebben. Een kwaliteitsproduct betekent daarom voor Apple Bee niet alleen producten van de Beste materialen.

Apple Bee vindt het belangrijk dat er ook wordt gekeken naar de omstandigheden waarin de meubels gemaakt en verkocht worden. Daarom is er dagelijks contact met de leveranciers in Azië, wordt er ingespeeld op de wensen en behoeften van de klanten en is er een goede klachtafhandeling ’s proces. Door het investeren in aar relaties en samenwerkingen bereikt Apple Bee een constant en hoog Kwaliteitsniveau.

Apple Bee Visie

Apple Bee heeft als visie om consumenten zo lang mogelijk te laten genieten van hun tuinmeubelen. door de juiste samenwerking, gebruik van kwaliteitsmateriaal en innovatief design kan Apple Bee duurzame tuinmeubelen aan te bieden. Hierdoor kunt u nog jarenlang in uw vrije tijd genieten van de tuinmeubelen van Apple Bee.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken