• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Bon Dia

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Bon Dia tuinmeubelen

Bon Dia tuinmeubelen: Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen vindt u ruim assortiment van Bon Dia Outdoor Living. Deze tuinmeubelen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook nog eens gemaakt van de beste materialen.

De degelijkheid en duurzaamheid van de Bon Dia tuinmeubelen zijn boven gemiddeld te noemen, daarnaast hebben deze tuinmeubelen een erg goed zitcomfort.

Besteld u een loungeset, diningset of een losse tuinstoel of tuinbank? Plaggenmarsch Tuinmeubelen bezorgd in heel Nederland.

Bon Dia tuinmeubelen in onze showroom

Uiteraard vindt u ons complete assortiment tuinmeubelen in onze webshop. Maar, wilt u liever de tuinmeubelen zien, wilt u er even op zitten en wilt u het grootste assortiment tuinmeubelen van Europa bij elkaar zien en vergelijken?

Kom dan naar onze 7000 m2 grote showroom in Hardenberg (Overijssel). Wij zijn 6 dagen per week geopend (dus ook op zaterdag) en hebben iedere donderdag koopavond tot 21:00 uur.

Tijdens onze openingstijden kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Maar, wilt u een afspraak maken dan is dit uiteraard ook mogelijk. Dan bent u er altijd van gegarandeerd dat één van onze medewerkers voor u klaar staat.

Heeft u vragen of wilt u misschien een afspraak maken? Neen dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zijn tijdens openingstijden telefonisch te bereiken via 0523-270680, buiten openingstijden kunt u altijd een email sturen naar [email protected]

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken