• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Garviks

Garviks
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Garviks Floor Connectorset 9x9cm - Vloerelement Garviks Floor Connectorset 9x9cm - Vloerelement
Garviks Floor Connectorset 9x9cm - Vloer element Met de Garviks Floor Connector set kunt u een eenvoudige manier balken aan een terras bevestigen, zodat een pergola op een makkelijke manier in elkaar kan zetten. Set bestaat uit 2 vloer...
€ 48,50
Garviks Floor Connectorset 12x12cm - Vloerelement Garviks Floor Connectorset 12x12cm - Vloerelement
Garviks Floor Connectorset 12x12cm - Vloer element Met de Garviks Floor Connector set kunt u een eenvoudige manier balken aan een terras bevestigen, zodat een pergola op een makkelijke manier in elkaar kan zetten. Set bestaat uit 2 vloer...
€ 56,50

Garviks

Garviks creëert schaduw voor elke tuin en hebben alle benodigdheden daar voor in huis. Garviks biedt ook harmonicadoeken aan die u voor buiten kunt gebruiken of als decoratie. Garviks is continu opzoek naar nieuwe producten en investeert zowel in innovatie als in kwaliteit. Al sinds 2002 is Garviks bezig met de productontwikkeling van deze nieuwe artikelen. Wat heeft geleid tot een mooie, uitgebreide en unieke collectie.

Het team van Garviks is erg ervaren en dat staat garant voor een uitstekende service en support aan haar klanten. Het succes van Garviks is mede te danken aan: de producten met een hoogstaande kwaliteit, scherpe prijzen, vlotte levering en uiteraard een goede service.

Garviks Kwaliteit

Garviks verkoopt verschillende soorten doeken en producten, zo hebben zij harmonica schaduwdoeken, harmonica schaduwdoeken waterproof, terrasoverkappingen, prieel metaal, rozenbogen, en pergolaconnectors. Onder al deze productcategorieën hebben ze veel verschillende soorten producten, maten en kleuren.

De schaduwdoeken zijn van goede kwaliteit. Beide types schaduwdoeken hebben als sterke kenmerken: geen vochtopname, filtert Uv-straling, schimmelbestendig en door de lage oppervlaktespanning en lage wrijvingscoëfficiënt van beide materialen hecht vuil zich moeilijk aan de stof waardoor schoonmaken heel gemakkelijk gaat. Door de hoge kwaliteit Dupont coating is de harmonica schaduwdoeken waterproof geheel waterdicht. Met een terrasoverkapping van Garviks kunt u nog meer genieten van het buitenleven. Op het terras, in uw tuin of voor de entree van uw bedrijf alles is mogelijk.

Met een terrasoverkapping creëert u op elke plek waar u maar wilt aangename schaduw. De terrasoverkappingen zijn makkelijk te plaatsen en ook te verwijderen. Zo kunt u makkelijk u terrasoverkapping verplaatsen als u de tuin opnieuw wilt inrichten.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken