• Deze webshop is gesloten tot 1 augustus 2021 in verband met inventarisatie. Bestellingen kunnen online niet gedaan worden, maar op dit moment alleen in de winkel. Kijk op onze openingstijdenpagina voor onze bereikbaarheid.

Producten van Hopfenhole

Hopfenhole
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Hopfenhole Bierlift Zonder Gasveer - Bier Koeler Hopfenhole Bierlift Zonder Gasveer - Bier Koeler
Met deze bierlift heeft u een eyecatcher in huis. U haalt het bier gekoeld uit de grond. U graaft de buis in en er kunnen 15 flesjes bier erin. Proost!
€ 99,00 € 109,00
Hopfenhole Bierlift Met Gasveer - Bier Koeler Hopfenhole Bierlift Met Gasveer - Bier Koeler
Met deze bierlift heeft u een eyecatcher in huis. U haalt het bier gekoeld uit de grond. U graaft de buis in en er kunnen 15 flesjes bier erin. U draait het systeem een kwartslag en dmv de gasvering komt het bier naar boven!gemakkelijker...
€ 189,00 € 229,00

Hopfenhöhle

Met de Hopfenhölhle kunt u uw bier koel en donker bewaren zonder de koelkast te gebruiken. Wanneer u tijdens het volgende tuinfeest koel bier uit de grond wilt tevoorschijn toveren, dan bent u met een Hopfenhölhle op het juiste adres! bij dorst, bij het barbecueën of tuinieren, open het dekseltje, pak een flesje en proost!

Het enige dat u nodig bent voor de HopfenHöhle is een klein stukje van uw tuin. HopfenHöhle past in een gat met een diameter van 20 cm en een diepte van ongeveer 95cm. Zodra u de HopfenHöhle heeft geplaatst, hoeft u alleen nog maar de stabiele flessenhouder te vullen en te plaatsen, dan wordt uw bier comfortabel gekoeld en zelfs in de zomer is uw bier heerlijk gekoeld!

U hoeft niet meer te zoeken naar een flessen opener want die is bij de HopfenHöhle inbegrepen.

Hoe werkt een HopfenHöhle?

Als u uw HopfenHöhle gaat plaatsen dan kunt u het beste een schaduwrijke plek uit kiezen. Zorg ervoor dat er geen draden of kabels in de bodem zitten waar u uw HopfenHöhle wilt plaatsen.

Wanneer u uw gat in de grond hebt voltooid, hoeft u alleen maar de stevige, dikwandige en weerbestendige bekledingsbuis te plaatsen. Deze wordt in één stuk geleverd en geeft niet in elkaar te worden gezet. De buis met een waterdichte bodem, die beschermt tegen binnendringende grondwater en ongedierte, heeft een drijfvermogen bescherming die voorkomt dat de HopfenHöhle omhoog wordt geduwd door stijgend grondwater.

Nadat u de buis hebt ingebracht, vult u de holte eromheen langzaam met aarde. U moet altijd wat water er bij in gieten om het in het aarde te laten trekken. Dit creëert een vacuüm effect, naast het beveiligen tegen drijfvermogen, zorgt het voor stevige grip in de grond.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken