• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Jan Kurtz

Jan Kurtz
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Jan Kurtz Fiam Regisseursstoel - Inklapbaar Jan Kurtz Fiam Regisseursstoel - Inklapbaar
Regisseursstoel van aluminium, opvouwbaar, textielbekleding. De aluminium regisseursstoel is weers- en UV-bestendig. Breedte/Hoogte: 51 x 83 cm Zithoogte: 47 cm Zitdiepte: 35 cm Hoogte armleuning: 64 cm
€ 79,00 € 99,00
Jan Kurtz Fiam Regisseursstoel - Inklapbaar Jan Kurtz Fiam Regisseursstoel - Inklapbaar
Regisseursstoel van aluminium, opvouwbaar, textielbekleding. De aluminium regisseursstoel is weers- en UV-bestendig. Breedte/Hoogte: 51 x 83 cm Zithoogte: 47 cm Zitdiepte: 35 cm Hoogte armleuning: 64 cm
€ 79,00 € 99,00
Jan Kurtz Amigo Inklapbaar Ligbed - Grijs Ligbed Jan Kurtz Amigo Inklapbaar Ligbed - Grijs Ligbed
Deze Amigo ligstoel is voorzien van 3 poten. De Amigo ligstoel is eenvoudig compact opgevouwen worden. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is, net als de hoes, ideaal voor gebruik buitenshuis. De textilene bekleding is UV- en...
€ 229,00 € 249,00

Jankurtz

Jankurtz is een Duits meubel bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Affalterbach, net buiten Stuttgart. Rond het midden van de jaren negentig heeft Jankurtz zich ontwikkeld tot één van de grote trendsetters van de Duitse meubelmarkt.

Het design en de materialen staan bij Jankurtz duidelijk centraal. Het ontwerp van Jankurtz wordt ook wel omschreven als intelligent en tijdloos. De meubelen drukken karakter en individualiteit uit. de materialen die worden gebruikt zijn geselecteerde en natuurlijke grondstoffen die voornamelijk in Europa worden geproduceerd en verwerkt. Jankurtz wil met zijn meubelen lifestyle-georiënteerde mensen en echte trendsetters die van iets bijzonders houden aan te spreken.

Duurzaamheid bij Jankurtz

Jankurtz houdt rekening met het verbruik van grondstoffen en het behoud van hulpbronnen. De gevoeligheid voor de omgeving begint bij het ontwerp en de materiaalkeuze. Jankurtz maakt gebruik van ecologische en milieuvriendelijke duurzame materialen. Door het gebruik van deze materialen ontstaat er een echte duurzaamheid door hergebruik en recycling van hun producten.

Jankurtz is hier door gecerificeerd volgens de FSC-norm en PEFC-norm en ondersteund daarmee het bosbeheer. Ook ondersteund Jankurtz de Indonesische stichting TREES4TREES. TREES4TREES ondersteunt door middel van Campagnes voor herbebossingspartners en gerelateerde educatieve programma’s de lokale gemeenschappen.

De tuinmeubelen van Jankurtz kopen bij Plaggenmarsch!

Jankurtz maakt verschillende soorten tuinmeubelen. Hierbij kunt u denken aan ligstoelen, loungesets, tuinstoelen, tuinbanken, tuintafels, parasols en nog veel meer verschillende soorten meubilair. Plaggenmarsch tuinmeubelen verkoopt ook een aantal producten van Jankurtz. Bent u hier in geintereseerd? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment.

Tuinmeubelen bestellen bij Plaggenmarsch

Bent u nieuwsgierig geworden naar al onze tuinmeubelen? Plaggenmarsch tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment aan producten. Hierbij kunt u denken aan mooie tuinsets, loungesets, diningsets, tuintafels, ligbedden, voetenbanken, tuinbanken, kussenboxen en tuinstoelen van geweldige kwaliteit. Wij leveren onder andere de merken 4Seasons Outdoor, Jankurtz, GPdesign en Hartman.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken