• Deze webshop is gesloten tot 1 augustus 2021 in verband met inventarisatie. Bestellingen kunnen online niet gedaan worden, maar op dit moment alleen in de winkel. Kijk op onze openingstijdenpagina voor onze bereikbaarheid.

Producten van Keter

Keter
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Keter Elisa Stoel Stapelbaar Keter Elisa Stoel Stapelbaar
Keter Elisa Stoel Stapelbaar Kleur Grafiet grijs
€ 29,95
Keter Elisa Stoel Stapelbaar Keter Elisa Stoel Stapelbaar
Keter Elisa Stoel Stapelbaar Kleur Cappuccino (bruin)
€ 29,95
Keter Elisa Stoel Stapelbaar Keter Elisa Stoel Stapelbaar
Keter Elisa Stoel Stapelbaar Kleur Sparkle Grey (Licht grijs)
€ 29,95
Keter Glenwood Kussenbox 128x68x61cm Op=op Keter Glenwood Kussenbox 128x68x61cm Op=op
Houdt spullen droog en geventileerd. Weinig onderhoud en is bestand tegen weer-gerelateerde slijtage. Met automatisch openingsmechanisme d.m.v. gasvering,handig wanneer u uw handen vol heeft De Glenwood dek doos is super duurzaam, ultra...
€ 99,95 € 114,95
Keter Novel Kussenbox 125x55x61cm Keter Novel Kussenbox 125x55x61cm
Deze kunststof opberg box is uitermate geschikt voor het opbergen van spullen. Door het volume van 340 Liter kunt u met gemak uw tuinkussens, speelgoed of andere tuinspullen opbergen in deze box. De box is geventileerd en voorzien van...
€ 78,99 € 82,95
Keter Marvel Plus Kussenbox Keter Marvel Plus Kussenbox
Onderhoudsarme kussenbox gemaakt van duurzame hars die zal niet roesten of deuken.Ingebouwde handvat en wieltjes voor eenvoudige draagbaarheid . Houdt de inhoud droog en geventileerd. Perfect voor het opbergen van kussens en andere patio...
€ 44,95
Keter Mountain Troy Bearchair Keter Mountain Troy Bearchair
Mountain Troy bearchair Materiaal: kunststof Kleur: grijs Garantie: 2 jaar
€ 99,95 € 109,95

Keter

Al ruim 70 jaar is Keter bezig met het creëren van innovatieve en mooie ruimtes voor uw huis of tuin, met het gebruik van producten van hoge kwaliteit. Keter is actief in meer dan 90 landen en heeft 24 fabrieken wereldwijd.

De slimme en toonaangevende ontwerpen zijn internationaal erkend door meerdere awards. De Red Dot Design Award is gewonnen door Keter in 2010,2011 en in 2013, de ID Anual Design Review in 2010 en het DIY product van het jaar in 2010.

Keter richt zich op het maken van stijlvolle, praktische en duurzame producten, met de functie die mensen helpen om samen heerlijk te kunnen genieten.

Als wereldleider op het gebied van kunststof producten voelt Keter zich verantwoordelijk en neemt dat erg serieus. Keter gelooft dat duurzame producten kunnen stimuleren door het gebruik van herbruikbare kunststoffen en door de levensduur van de producten te verlengen. Dat houdt in dat de activiteiten van materiaal en ontwerp innovatie tot productieprocessen worden uitgevoerd op een verantwoorde manier.

Het assortiment van Keter is onder verdeeld in verschillende productcategorieën en subcategorieën. De productcategorieën zijn: Berging tuin, tuinmeubelen, binnenopbergen, gereedschap opslag en tuinieren. U kunt hierbij denken aan de volgende producten: tuinhuizen, opbergboxen, tuinstoelen, tuintafels, loungesets, kasten, rekken, gereedschapskisten, inklapbare werkbanken, bloempotten, kweekbakken en nog veel meer.

Keter geschiedenis

Keter werd opgericht in 1948 in een kleine werkplaats in Jaffa. In 1965 maakte Keter kennis met de introductie van de spuitgiettechnologie. De familie Sagol verwerft het volledige eigendom van Keter in 1971.

1985 was het jaar dat Keter de monoblock-stoel introduceerde, die lied zien wat de innovatieve spuitgiettechnologie kan doen. Door het gebruik van de spuitgiettechnologie heeft Keter veel concurrentie voordeel op gedaan en innoveert het bedrijf door de jaren steeds meer.

In 2009 vindt de lancering van de oppervlakte afwerking in rotanstijl plaats. Arbeidsintensief hand geweven stoelen worden vervangen door flexibel en snel spuit gegoten rotanafwerking.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken