• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Kynast

Kynast
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Kynast Ligbed Inklapbaar Kynast Ligbed Inklapbaar
Kynast ligbed. Materiaal: aluminium i.c.m. textilene Kleur: antraciet Garantie: 2 jaar Verstelbaar Inklapbaar en daardoor gemakkelijk op te ruimen
€ 129,00 € 169,00
Kynast Relaxstoel Inklapbaar Kynast Relaxstoel Inklapbaar
Kynast Relaxstoel Materiaal: aluminium i.c.m. textilene Kleur: antraciet Garantie: 2 jaar Verstelbaar & Inklapbaar
€ 99,00 € 129,00
Kynast Retro Stoel Kynast Retro Stoel
Kynast Retro stoel Materiaal: stalen frame i.c.m kunststof Kleur: Zwart
€ 59,50 € 79,00

Kynast tuinmeubelen

Bent u opzoek naar tuinmeubelen van Kynast? Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen vindt u een breed assortiment Kynast tuinmeubelen. Wij leveren onder andere parasols, hangstoelen en tuinbanken van Kynast.

De producten zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar. De Kynast tuinmeubelen vindt u niet alleen in onze webshop, maar deze zijn ook te vinden in onze showroom van maar liefst 7000 m2 in Hardenberg.

Koopt u Kynast tuinmeubelen bij ons? Dan bezorgen wij deze uiteraard in Heel Nederland. Dit kan zowel bij een online bestelling als een verkoop in onze winkel.

Heeft u vragen over de tuinmeubelen van Kynast of heeft u een andere vraag aan ons? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Grootste assortiment tuinmeubelen van Europa

Plaggenmarsch Tuinmeubelen biedt het grootste assortiment tuinmeubelen aan van heel Europa. Bij ons vindt u alle grote merken onder één dak! Wilt u de producten komen bekijken, wilt u persoonlijk (face to face) advies? Kom dan gerust eens langs in onze showroom van maar liefst 7000 m2 in Hardenberg.

Wilt u persoonlijk advies op afstand? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze klantenservice.

Alle producten die te vinden zijn in onze showroom, zijn uiteraard ook te vinden in onze webshop.

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig online. Wij bezorgen door heel Nederland.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken