• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Made In Colors

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Made In Colors Fakkel Made In Colors Fakkel
€ 8,95
Made In Colors Fakkel Made In Colors Fakkel
€ 8,95
Made In Colors Fakkel Made In Colors Fakkel
€ 8,95
Made In Colors Fakkel Made In Colors Fakkel
€ 8,95

Made in Colors fakkeltjes zijn nu ook verkrijgbaar bij Plaggenmarsch tuinmeubelen. Made in Colors is een Engels bedrijf dat fakkels heeft gecreëerd die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Creëer een unieke sfeer in uw tuin, of u nu een pad verlicht of een mooie gloed in uw tuin wilt creëren, de warmte van de fakkels kan iets speciaals in uw buitenruimtes brengen. De fakkels kunt u in beperkte oplage branden tot vijf uur en zijn speciaal ontworpen om schoner te branden, zonder dampen of geur. Kom dus gauw naar Plaggenmarsch tuinmeubelen om een Made in Colors fakkel te bemachtigen.

Made in Colors fakkels

De Made in Colors fakkels zijn beschikbaar in de kleuren: groen, geel, oranje en rood. De Made in Colors fakkels zijn makkelijk opnieuw af te sluiten als de olie nog niet helemaal op is gebrand en u kunt de fakkels dan gewoon weer voor een tweede avond gebruiken. De Made in Colors fakkels beschikken over een uitneembare citronella ring voor een frisse geur en het houdt muggen op afstand. Het is altijd belangrijk dat u eerst de handleiding goed leest voordat u de fakkels aanmaakt. De fakkels zitten in een blik en nadat de olie is opgebrand kunt u de Made in Colors fakkel gewoon weg werpen.

Made in Colors fakkels kopen

Wilt u een Made in Colors fakkel kopen? Bij Plaggenmarsch tuinmeubelen bent u op het juiste adres! Of u eenvoudig en snel besteld via onze webshop of langs komt in onze winkel in Hardenberg. U krijgt te allen tijde de beste service.

Heeft u vragen over de Made in Colors fakkels of heeft u andere vragen aan Plaggenmarsch tuinmeubelen, onze klantenservice staat voor u klaar! Stuur uw vraag naar [email protected] of bel 0523 - 270 680.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken