• Deze webshop is gesloten tot 1 augustus 2021 in verband met inventarisatie. Bestellingen kunnen online niet gedaan worden, maar op dit moment alleen in de winkel. Kijk op onze openingstijdenpagina voor onze bereikbaarheid.

Producten van Plaggenmarsch

Plaggenmarsch
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Huismerk producten Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Op deze pagina vindt een aantal producten die onder ons eigen merk vallen. Wij noemen dit eigen merk of huismerk producten.

Over Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Plaggenmarsch Tuinmeubelen Hardenberg is al ruim 60 jaar een begrip in Oost Nederland. Na begonnen te zijn op markten in de regio, wordt in de jaren 70 de stap gezet naar 2 winkels in Coevorden. Deze worden opgevolgd door een tuinmeubel speciaalzaak aan de Krimweg in Coevorden. Hier wordt de basis gelegd voor het bloeiende bedrijf wat sinds 2004 gevestigd zit op de huidige locatie.

Ervaring, service en scherp geprijsd!

Plaggenmarsch Tuinmeubelen is met al ruim 60 jaar ervaring een bewezen naam binnen de tuinmeubelen branche. Mede door deze ervaring, onze service, laagste prijsgarantie en showroom van 7000 m2 (grootste van Europa) zijn wij voor u de ideale partner op het gebied van tuininrichting en BBQ’s!

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken