• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van sieger

sieger
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Sieger Klaptafel Vivodur 120x80cm - Inklapbare Rechthoekige Tafel Sieger Klaptafel Vivodur 120x80cm - Inklapbare...
Sieger Tafel 120x80cm met Vivodur Blad. Kleur: Antraciet Materiaal frame: Poedercoat Staal Garantie: 2 jaar Tafel is inklapbaar!
€ 229,00 € 249,00
Sieger Balkontafel Puroplan 80x50cm Sieger Balkontafel Puroplan 80x50cm
Sieger Balkontafel met Puroplan Blad. Eenvoudig te bevestigen aan vrijwel iedere balkon reling, en in te klappen, wanneer deze niet gebruikt wordt. De tafel hoogte is variabel in te stellen, zodat deze voor bijna alle balkons geschikt...
€ 69,00 € 149,00
Sieger Statafel Mecalit 70cm - Inklapbare Ronde Bartafel Sieger Statafel Mecalit 70cm - Inklapbare Ronde...
Sieger Statafel 70cm met Mecalit Blad. Kleur: Antraciet Materiaal frame: Poedercoat Staal Garantie: 2 jaar Tafel is inklapbaar! Professionele kwaliteit
€ 89,00 € 109,00
Sieger Klaptafel Vivodur 165x95cm - Inklapbare Rechthoekige Tafel Sieger Klaptafel Vivodur 165x95cm - Inklapbare...
Sieger Tafel 165x95cm met Vivodur Blad. Kleur: Antraciet Materiaal frame: Poedercoat Staal Garantie: 2 jaar Tafel is inklapbaar!
€ 299,00 € 329,00

SIEGER

SIEGER is een bedrijf dat tuinmeubelen produceert. SIEGER is één van de leidende merken van vrijetijdsmeubelen in Duitsland en Europa. Voor SIEGER is kwaliteit erg belangrijk en staat het begrip “Made in Germany” centraal.

SIEGER biedt u een ruim aanbod van meubelen met een innovatief en mooi design gecombineerd met kwaliteitsmaterialen voor uw tuin en terras. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw meubelen. SIEGER verkoopt verschillende soorten tuinmeubelen en accessoires. U kunt hierbij denken aan tuinsets, tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels, kussens en nog veel meer.

Tuinset aanbiedingen bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Bent u opzoek naar een tuinset en wilt u deze ook graag bekijken, voelen en testen? Kom dan gerust langs in onze showroom te Hardenberg. Daar vindt u een showroom van wel 7000m2! Uit onze honderden tuinsets vindt u altijd de beste tuinset die bij uw past. Door de tuinset aanbiedingen bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen kunt u optimaal genieten van uw tuin en van de zomer!

Naast tuinsets vindt u bij ons ook allerlei andere producten zoals hangstoelen, tuinstoelen, kussenboxen en ligbedden! Dankzij onze goede service, het uitgebreide assortiment en de laagste prijsgarantie, weet u zeker dat u de perfecte tuinaccessoire vindt.

Heerlijke tuinkussens bestellen

Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen zijn er altijd heerlijke kussens aanbiedingen! Zo kunt u altijd comfortabel zitten in uw loungeset, tuinstoel of aan uw tuinbank.

Zeker tijdens de zomer wilt u lekker kunnen zitten in uw tuin, om dat comfort te verhogen biedt Plaggenmarsch Tuinmeubelen meerdere kussens, terrasverwarmers en tuinmeubelen. En dat ook altijd tegen de laagste prijs, bij ons heeft u altijd de laagste prijsgarantie!

Waarom kiezen voor Plaggenmarsch?

  • Levering binnen 1 tot 8 werkdagen!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Deskundig advies

Heeft u een vraag en wilt u contact opnemen? Dan kunt u ons altijd bellen via 0523 - 270 680.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken