Wij zijn vandaag tot 21:00u open!

Vragen? Bel 0523 - 270 680

Producten van SMOOZ

SMOOZ
Geen resultaten gevonden voor de filter!

SMOOZ

SMOOZ is een nieuwe decoratieve manier van verlichting voor zowel binnen als buiten. Het concept van SMOOZ bestaat uit LED- lampen die in verschillende kleuren kunnen worden geschakeld om een heerlijke rustgevende of sfeervolle ruimte te creëren.

SMOOZ verkoopt ook lampen met muziek. Met deze lampen kunt u genieten van wat muziek op de achtergrond en neemt geen extra ruimte in beslag. De Lampen van SMOOZ maken uw ruimte helemaal compleet!

Accessoires bij Plaggenmars Tuinmeubelen

Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft veel accessoires die uw terras of tuin nog mooier aankleden en nog meer sfeer geven. U kunt hier onder andere dienbladen, muurdecoratie en plantenbakken vinden. Er worden verschillende merken aangeboden zoals 4 Seasons Outdoor, SMOOZ, GPdesign, Beach7, Madison, Garden Impressions en nog veel meer. De dienbladen kan u gebruiken voor op uw tafel of voor op een poef zodat u er bijvoorbeeld glazen op kunt zetten of een mooie tafellamp.

Cadeau tip!

Heeft uw vriend, vriendin, familie of collega het altijd over een opfris beurt van zijn of haar terras dan is een cadeaubon van Plaggenmarsch Tuinmeubelen een super leuk cadeau om te geven. Hierbij kan diegene zelf iets kopen om de tuin mee in te richten of op te fleuren, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld sierkussens, accessoires ofverlichting en nog veel meer.

Heeft u een vriend die erg van barbecueën houdt en die daar nog beter in wil worden? Neem dan een kijkje bij onze barbecues zo kunt u kijken naar bijvoorbeeld onze smokers, pellet barbecues en elektrische barbecues. Uw vriend kan zijn hobby verder ontwikkelen en u kunt van het heerlijke resultaat genieten!

Ook kan het zijn dat bijvoorbeeld uw opa en oma wel toe zijn aan nieuwe stoelkussens, want die zij hebben zijn verouderd en verkleurd, ook dan is het leuk om een cadeaubon van Plaggenmarsch Tuinmeubelen weg te geven.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken