Wij zijn vandaag tot 18:00u open!

Vragen? Bel 0523 - 270 680

Producten van STUDIO 20

STUDIO 20
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Studio20 Edam Tafel Dining 80cm - Ronde Graniet Tafel Studio20 Edam Tafel Dining 80cm - Ronde Graniet...
De mooie compacte tuintafel Edam is in een ronde en vierkante uitvoering leverbaar. Edam is een granieten tafel en zeer geschikt voor kleinere ruimtes of terrassen. De tafel is ook zeer goed te gebruiken in bijvoorbeeld een overdekte...
€ 329,00 € 399,00
Studio20 Edam Tafel Dining 80x80cm - Graniet Tafel Studio20 Edam Tafel Dining 80x80cm - Graniet Tafel
De mooie compacte tuintafel Edam is in een ronde en vierkante uitvoering leverbaar. Edam is een granieten tafel en zeer geschikt voor kleinere ruimtes of terrassen. De tafel is ook zeer goed te gebruiken in bijvoorbeeld een overdekte...
€ 479,00

Studio 20

Studio 20 heeft een eigen exclusieve lijn met mooie tafels. Studio 20 maakt gebruik van natuursteen ook wel beter bekend als graniet en ze maken gebruik van beton. Het graniet wordt geïmporteerd vanuit de hele wereld voor de Europese markt. Het materiaal wordt uitgezocht op kwaliteit en uitsluitend alleen het beste wordt geselecteerd.

Studio 20 is ook instaat om tafels op maat en naar de wens van de klant te maken. De tafels van Studio 20 zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Dirk van der Schoot produceert en ontwerpt al 45 jaar exclusieve tafels en verkoopt deze met groot succes. Hij is continu opzoek naar de beste kwaliteit, dat heeft ervoor gezorgd dat hij al bij veel steengroeven is geweest over de hele wereld.

 

Graniet bestaat voornamelijk uit drie mineralen dat zijn kwarts, mica’s en veldspaten, ook amfibool komt in graniet voor.

 

Tuintafels alle soorten en maten

 

Plaggenmarsch heeft een ruim assortiment tuintafels direct uit voorraad leverbaar. In ons assortiment vindt u alle soorten en maten tuintafels. Met veel keuzes qua materiaal en grootte en design kunt u de perfecte tafel voor uw tuin kiezen. Kiest u voor een compacte ronde tafel voor in uw kleinere tuin voor het knusse en gezellige gevoel, of wat dacht u van een grote stoere granieten tafel voor in een ruime tuin? Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk alle tuintafels online!

 

Ervaring, service en scherp geprijsd!

Door meer dan 60 jaar ervaring weet Plaggenmarsch wat belangrijk is voor uw perfecte tuinmeubel en zorgen wij voor uw perfecte tuinmeubel. Daarnaast streven we naar een hoog serviceniveau met altijd de laagste prijsgarantie op alle tuinmeubelen uit ons assortiment. Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij het anders is vermeld.

Tuintafels online bestellen

Wilt u online een tuintafel bestellen? Dan kan dit eenvoudig via de onze webshop met gratis verzending boven de €100,- en een levering tussen 1 tot 5 werkdagen. Met de garantie van 2 jaar op elke tuinmeubel bieden wij u de beste kwaliteit tuinmeubelen aan.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken