• Onze fysieke winkel is t/m 2 maart gesloten. Bestellen op onze webshop is uiteraard wel mogelijk.
    Klik op meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Producten van Tierra Outdoor

Tierra Outdoor
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Bestel de producten van Tierra Outdoor bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Tierra Outdoor is een merk dat staat voor innovatie, betrouwbaar en verfijnd en dat alles voor een eerlijke prijs. De producten die Tierra Outdoor maakt worden met grote zorg en kennis vervaardigd. Plaggenmarsch verkoopt verschillende producten van Tierra Outdoor, hierbij kunt u denken aan loungesets, ligbedden, tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer. De producten van Tierra zijn gemaakt van verschillende materialen. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van teakhout, aluminium en kunststof. U kunt de producten van Tierra Outdoor gewoon online bij ons bestellen!

Over Tierra Outdoor Tierra Outdoor is gevestigd in Nederland en produceert tuinmeubelen voor over de hele wereld. Het magazijn van Tierra staat in Breda en heeft een oppervlakte van 22.000 vierkante meter met een grote voorraad. Er zijn twee ontwerpers werkzaam bij Tierra Outdoor, dit zijn Robert Admiraal en Ed van Engelen. Verder is Tierra Outdoor een jong en vooruitstrevend merk. Het hele team werkt dagelijks vol passie aan het design van stijlvolle maar ook functionele tuinmeubelen.

Ralph Poppelaars is de oprichter van Tierra Outdoor en vind het super belangrijk om met een doel te werken. Hij houdt zich bezig met een element dat er altijd is in je leven en dat is familie. Hij laat zich inspireren door ‘familie’ en hoopt met zijn producten een thuis gevoel te creëren.

Koop uw Tierra Outdoor meubelen bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Bent u benieuwd naar de producten van Tierra Outdoor en wilt u deze ook graag bekijken, voelen en testen? Kom dan gerust langs in onze showroom te Hardenberg. Daar vindt u een showroom van wel 7000m2! Uit onze honderden tuinmeubelen vindt u altijd de beste tuinmeubel voor u.

Naast de producten van Tierra Outdoor vindt u bij ons ook allerlei andere merken en producten zoals hangstoelen, tuinstoelen, kussenboxen en ligbedden! Dankzij onze goede service, het uitgebreide assortiment en de laagste prijsgarantie, weet u zeker dat u de perfecte tuinaccessoire vindt.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken